Català | Castellano | English
Ole Mehrfeld
Av. Blondel,29 4r 1a
25002 Lleida
Tel. 973 281 840
Roderick A. King
Bisbe Lorenzana,33 bis. 1r-1a.
17002 Girona
Tel. 972 220 787

 

NOTA LEGAL

Aquests portal informa sobre Roderick A. King, Doctor expert en Quiropràctica, en endavant “el quiropràctic”, amb domicili al carrer del Bisbe Lorenzana, 33bis, 1º1ª, Girona (CP 17002). E-mail de contacte: info@quiropractic.cat. Telèfon de contacte: 972 220 787.

El quiropràctic és soci de la British Chiropractic Association.

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys pertanyen al quiropràctic, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. El quiropràctic presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. El quiropràctic n’autoritza la seva utilització exclusivament amb aquestes finalitats. De forma general, queda prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, així com la seva transformació o alteració. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a quiropràctic.com, que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

 RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

 Tot i que “el quiropràctic” actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això “el quiropràctic” manifesta que les referències d’horaris i serveis que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen al titular del lloc fins a la seva confirmació expressa.

“El quiropràctic” es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.

“El quiropràctic” no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc ni d’informacions posiblement insertades per error en un moment donat.

 UTILITZACIÓ DE COOKIES

 “El quiropràctic” informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en els processos interns de funcionament. Aquestes “galetes” permeten controlar les dades de navegació de l’usuari a l’efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el portal. La vigència d’aquestes és indeterminada. En cap cas s’utilitzen per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

 PRIVACITAT

 En aquesta pàgina poden existir mecanismes per facilitar que clients de “el quiropràctic” puguin demanar dia i hora de visita. Les dades recollides es faran servir només amb aquesta finalitat. Si vostè no vol cedir dades seves de caràcter personal pot trucar al telèfon indicat a l’apartat de contacte. Si vol que “el quiropràctic” modifiqui o borri les dades facilitades podrà trucar al telèfon indicat o dirigir-se a l’adreça també facilitada, demostrant que es el titular de les mateixes.

 CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol, essent els jutjats de Girona els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.