Català | Castellano | English
Ole Mehrfeld
Av. Blondel,29 4r 1a
25002 Lleida
Tel. 973 281 840
Roderick A. King
Bisbe Lorenzana,33 bis. 1r-1a.
17002 Girona
Tel. 972 220 787

 
 Per què la quiropràctica?

La quiropràctica és aquella branca de les professions sanitàries que s’ocupa de la estructura i funció del sistema neuro-musculosquelètic i els seus efectes sobre la nostra salut. Els nostres ossos, articulacions i músculs, especialment els de la columna vertebral, han de funcionar de forma coordinada, equilibrada i lliure de restriccions. Desafortunadament, l’estrès i l’esforç de la vida quotidiana i el pas del temps, moltes vegades produeix desequilibri i restricció, provocant canvis en la nostra forma de moure’ns reduint la nostra agilitat global. Dolor, moviments limitats, fatiga, canvis degeneratius i una reducció en la nostra salut, forma física i qualitat de vida, són la conseqüència inevitable d’aquest procés. La quiropràctica focalitza directament en aquests canvis. 
 

Una anàlisi de la postura, el camp de moviment i palpació específica dels músculs i articulacions, ajuden a identificar zones de desequilibri i restricció en la columna vertebral i extremitats. Tècniques especifiques quiropràctiques denominades ajusts, restableixen la flexibilitat, posició i equilibri on és necessari. Tècniques de tracció, estiraments i manipulació, ajuden a alliberar nervis atrapats i augmentar els efectes dels ajusts. Exercici i consells ergonòmics, ajuden en els efectes del tractament. 
 

Un dels principis centrals de la quiropràctica, és que la funció mecànica alterada de la columna vertebral, pot impactar negativament sobre el sistema nerviós i d’aquesta manera pot afectar una varietat de trastorns no normalment associats amb la columna. Molts quiropràctics, creuen que un ajust quiropràctic periòdic, pot ajudar a mantenir el sistema nerviós lliure d’ interferències i d’aquesta manera promocionar una salut òptima.

 

 

 

       4 raons fonamentals 

  • Perquè la quiropràctica és una llicenciatura universitària de 5 anys especialitzada en el diagnòstic i el tractament de tota mena de trastorns físics. 

  • Perquè els quiropràctics entenen que la solució no resideix en mitigar els símptomes, sinó en buscar i tractar les causes de la dolença. Així podem aconseguir una resolució molt més profunda. 

  • Perquè les tècniques emprades pels quiropràctics són diferents de les utilitzades per la medicina i la fisioteràpia. 

  • Perquè els resultats quiropràctics ens avalen.